Motorkleding

Per 1 februari 2022 heeft Voordeelhelmen.nl haar intrek genomen in de motorkleding afdeling bij Wim ter Braake Motoren. Met meer dan 80 merken aan motorhelmen & -kleding is Voordeelhelmen.nl één van de grootste online aanbieders. Om de klant zo goed mogelijk advies te kunnen geven heeft Voordeelhelmen meerdere fysieke winkels in Nederland. 

Samen staan we sterker.

Vanuit deze gedachte is Wim ter Braake Motoren uit Nijeveen een samenwerking aan gegaan met motorhelmen & -kleding gigant Voordeelhelmen.nl. Als fanatieke motorliefhebbers met passie voor het vak combineren wij onze krachten.

Voordeelhelmen Nijeveen

Aanbod, diversiteit in soort en prijsklasse met deskundig advies!

Onze ruime kledingafdeling herbergt alle soorten en maten kleding, maar ook motorjeans, laarzen, handschoenen, onderkleding, colletjes, diverse accessoires, sloten en communicatiesystemen. Letterlijk van a tot z en van top tot teen.

Die beschermende laag om jouw lichaam is alleen heel persoonlijk. Niet alleen voorkeur voor kleur, soort en maat, maar ook gebruikte materialen en het beoogde gebruik bepalen namelijk een heel groot deel van de juiste kledingkeuze.

Wat past nu het beste bij jou? Daar draait het om! Om hierbij te helpen is er altijd een vaste medewerker van de kleding afdeling aanwezig. Zij kunnen je goed adviseren en helpen graag bij het maken van de juiste kledingkeuze.

Waar moet je nog meer rekening mee houden bij het kopen van motorkleding:

  • is er waterdichtheid nodig?
  • wilt u juist licht en luchtig?
  • heeft het voldoende ventilatie mogelijkheden?
  • draagt de kleding comfortabel?
  • biedt het voldoende bescherming?
  • wat is beoogd gebruik?
  • wat vind ik mooi?

Tegenwoordig is er veel keuze in mooie kleding, alle kleding die bij ons in de showroom hangt biedt voldoende bescherming. Zo is de combinatie tussen ‘’mooie en goed beschermende’’ kleding makkelijker te maken.

Kawasaki kleding

Wil je echte Kawasaki kleding? Ontdek hier de catalogus.