Motor huren bij Wim ter Braake

Huren van een motor kan het hele jaar door. Op mooie dagen in de zomer of op heerlijke dagen in de winter die koeler zijn. Wil je graag een motor kopen maar weet je niet of deze wel aan al je wensen zal voldoen? Huur dit type motor dan voor een dag en kom er zo achter of deze voor jou is gemaakt.


Motor huren Drenthe

Lekker toeren door Drenthe én wellicht nog even de Duitse grens over om iets meer gas te kunnen geven? Dat kan wanneer u een motor huurt bij Wim ter Braake Motoren! Wij zijn gevestigd in het prachtige Nijeveen, vanwaar verschillende mooie motorroutes lopen. Onze motoren voor verhuur hebben een hoog rijcomfort en zijn daarom uitermate geschikt voor lange afstanden. Vanaf onze motorzaak bent u binnen een uur in Duitsland. Wanneer u een motor huurt voor één dag is deze tot 150 kilometer vrij. Hiermee kunt u een mooie toer maken door Drenthe, Friesland, Overijssel én gemakkelijk een stuk Duitsland meepakken. Wilt u graag meer kilometers maken op deze dag? Dat is geen probleem. U betaalt slechts € 0,20 per extra gereden kilometer. Het is uiteraard ook mogelijk een motor te huren voor meerdere dagen, waarbij ook de vrij te rijden kilometers oplopen. Een motor huren bij Wim ter Braake Motoren is daarom ook een goede optie wanneer u een lang weekend in Drenthe bent met vrienden, kennissen of collega’s. Ons ruime aanbod motoren voor verhuur maakt dat u altijd een passende motor vindt voor uw motorrit. Of dit nu een lange toer, sportieve rit of een combinatie van beide is.

Kawasaki of BMW motor huren

Bij Wim ter Braake Motoren vindt u verschillende Kawasaki en BMW motoren voor verhuur. Onze BMW modellen bieden een hoog rijcomfort en zijn voorzien van navigatie. Verder kunt u, afhankelijk van het model, gebruik maken van een zij- of topkoffer. Dit maakt dat deze motoren uitermate geschikt zijn voor een lange rit door Drenthe en Duitsland. Een BMW motor huren doet u bij Wim ter Braake Motoren al vanaf €60,00 per dag. Onze Kawasaki modellen voor verhuur zijn eveneens zeer geschikt voor lange afstanden. Enkele van onze modellen zijn voorzien van een Kawasaki Quick Shifter. Met dit systeem kunt u naar de volgende versnelling schakelen zonder de koppeling te bedienen. Hierdoor kunt u schakelen met het gas vol open, waardoor acceleratie wordt gemaximaliseerd. Deze modellen zijn daarom ideaal voor de sportieve motorrijder. U huurt een Kawasaki motor bij Wim ter Braake Motoren al vanaf €60,00 per dag met 150 kilometer vrij.

Motor huren inclusief gratis motorkleding

Bij Wim ter Braake Motoren voorzien wij u van alles wat nodig is om veilig en comfortabel motor te kunnen rijden. Wanneer u bij ons een motor huurt ontvangt u daarom gratis huurkleding. Denk hierbij aan een waterdichte jas en broek, laarzen, handschoenen en een helm. Bij het gebruik van een huurhelm is een helmmuts verplicht, deze kunt u bij ons aanschaffen voor €4,95 of zelf meenemen. U vindt bij ons altijd motorkleding die u comfortabel zit. Onze motoren worden daarnaast regelmatig gecontroleerd en technisch onderhouden. Met een huurmotor én gratis huurkleding van Wim ter Braake Motoren kunt u daarom veilig en comfortabel op pad.

Heeft u nog vragen over het huren van een motor bij Wim ter Braake Motoren? Neem dan gerust contact op met ons op.