Winterstalling & onderhoud voor je motor

De winterperiode is voor veel motorrijders bij uitstek het moment om de motor te laten onderhouden. Het Nederlandse winterweer is met koude temperaturen, pekel en ijzel op het wegdek niet ideaal om te motorrijden. Veel motorrijders stallen de motor voor een aantal maanden en laten een onderhoudsbeurt uitvoeren. Met onze onze haal- en brengservice komen wij uw motor ophalen en desgewenst in het voorjaar weer afleveren. Bij Wim ter Braake zorgen wij ervoor dat uw motor weer klaar is voor volgend seizoen, zodat u veilig en vertrouwd de weg op kunt.

Reserveer nu

Meest complete motorzaak -

Wim ter Braake Motoren

Winterbeurt voor je motor voor €199

Wilt u dat uw motor in de beste conditie de winter in gaat? Doe dan een winterbeurt voor uw motor. Wat gaan we doen in deze winterbeurt?

Mochten wij bijzonderheden tegenkomen buiten hetgeen afgesproken, dan wordt dit vanzelfsprekend eerst met u overlegd.

Motor Haal- & Brengservice

Uniek bij Wim ter Braake Motoren is onze haal- en brengservice. 

Dit houdt in dat wij de motorfiets bij u thuis komen ophalen en desgewenst in het voorjaar weer bij u thuis afleveren. De kosten voor het halen en brengen van je motor zijn binnen een straal van 75km: €35 en buiten een straal van 75km: €70.

Motor winterstalling

Wilt u uw motor veilig, verwarmd stallen voor de winterperiode? Maak dan gebruik van onze voordelige winterstalling. 

De stallingskosten bedragen slechts € 100,- indien dit gecombineerd wordt met een onderhoudsbeurt. Eventueel alleen stalling (dus zonder onderhoud) kost € 150,-. U kunt zich hieronder aanmelden voor het winteronderhoud i.c.m. stalling of enkel voor stalling of maak gewoon een telefonische afspraak. Ons team staat voor u klaar!

Maak een afspraak

Winterstalling & Onderhoud

Veelgestelde vragen

De kosten van een onderhoudsbeurt is €199

Geen verassingen achteraf
Wanneer onze monteurs bijzonderheden constateren nemen wij altijd vooraf contact met u op. Bij Wim ter Braake motoren bepaalt de motor-eigenaar uiteindelijk welke reparaties worden uitgevoerd. Zo voorkomen we verassingen achteraf.

Bij Wim ter Braake kunt u voordelig gebruik maken van overdekte, beveiligde en verwarmde winterstalling. Bij ons betaalt u voor de gehele winterperiode 1 tarief. We hebben in principe geen vaste begin-of eindperiode, alleen het ophalen kan vanaf 1 maart.

Tarieven winterstalling

  • Winterstalling + onderhoud – € 100 (+ kosten voor onderhoud)
  • Winterstalling zonder onderhoud – € 150

Uniek bij Wim ter Braake Motoren: Haal-en-brengservice bij winterstalling en/of motoronderhoud.

Wij willen u ook graag attenderen op onze unieke “haal- en brengservice”. Dit houdt in dat wij de motorfiets bij u thuis komen ophalen.

U kunt zich d.m.v. het aanmeldformulier op deze pagina, aanmelden voor het gewenste onderhoud.

U kunt hier ook aangeven van welke diensten u gebruik wilt maken.
Natuurlijk kunt u evt. ook gewoon een telefonische afspraak maken. Ons team staat voor u klaar!

Om planning technische redenen adviseren wij u altijd vooraf telefonisch of via het formulier een afspraak in te plannen. 

Om planning technische redenen adviseren wij u altijd vooraf telefonisch of via het formulier een afspraak in te plannen.