Winteronderhoud bij Wim

Het woord winterbeurt zou kunnen suggereren dat dit een onderhoudsbeurt is t.b.v. de winterperiode. De praktijk leert natuurlijk dat dit bijna (uitzonderingen daargelaten) nooit het geval is. Wij willen dan ook liever willen spreken van een (reguliere) “onderhoudsbeurt in de winterperiode”. In deze periode hebben de meeste motorrijders geen haast meer, en u bent verzekerd dat de motor straks in het voorjaar weer helemaal startklaar staat. Zodra het weer het toelaat, bent u de eerste die weer veilig en vertrouwd de weg op kan.

Wat er dan zoal aan uw motorfiets wordt gedaan is afhankelijk van een aantal factoren, zoals persoonlijke wens, huidige kilometerstand, onderhoudsverleden, bijzonderheden en/of mankementen. Er is dan ook geen enkele onderhoudsbeurt gelijk en daarmee is naar onze mening een vast bedrag noemen ook niet mogelijk. Het maakt tenslotte heel wat uit of je een 1-cilinder 125cc hebt of een 1800cc 6-cilinder.
Voorop staat natuurlijk de wens van de eigenaar! Graag adviseren wij u persoonlijk voor een passende onderhoudsbeurt aan uw motorfiets. Mochten wij bijzonderheden tegenkomen buiten hetgeen afgesproken, dan wordt dit vanzelfsprekend eerst met u overlegd.

Haal- en brengservice

halenbrengenWij willen u ook graag attenderen op onze unieke “haal- en brengservice”. Dit houdt in dat wij, geheel gratis, de motorfiets bij u thuis komen ophalen en desgewenst in het voorjaar weer bij u thuis afleveren. Het enige wat wij voor deze service terugvragen is begrip voor onze (transport)-planning. (U snapt dat we natuurlijk zo veel mogelijk proberen te combineren.)

Winterstalling

Tevens is er bij ons de mogelijkheid om uw motorfiets bij ons in de verwarmde en beveiligde winterstalling te laten zetten. Deze stallingskosten bedragen slechts € 100,- indien dit gecombineerd wordt met een onderhoudsbeurt. Eventueel alleen stalling (dus zonder onderhoud) kost € 150,-. U kunt zich hiernaast aanmelden voor het winteronderhoud i.c.m. stalling of enkel voor stalling of maak gewoon een telefonische afspraak. Ons team staat voor u klaar!

Vriendelijke groet, Team Wim ter Braake motoren

Aanmeldformulier