Motoren occasions


Al meer dan 31 jaar hét familiebedrijf

Al meer dan 31 jaar is het familiebedrijf Wim ter Braake Motoren dé motorwinkel in Nederland. Bent u op zoek naar een motor dan kunt u gerust eens een kijkje komen nemen in de grote showroom. Ruim 4000m2 showroom staat vol met zeker meer dan 200 tweedehands motoren. Natuurlijk hebben wij ook nieuwe motoren staan in onze showroom die u kunt komen bewonderen.

Ruim aanbod aan motor occasions

Er zijn verschillende type motoren waaruit u kunt kiezen. Per merk zijn die types ook weer verschillend. Dit maakt dat er ondertussen duizenden verschillende motoren occasions te vinden zijn.  Wanneer u van tevoren al weet welk merk en type u wilt is het een stuk makkelijker zoeken naar een goede motor dan wanneer u dat voor u zelf ook nog uit moet gaan zoeken.

Het is al belangrijk om te weten of dat u een motor wilt om lekker op rond te toeren of dat u er liever een heeft waarvan u lekker het gas open kunt trekken en er met een sneltreinvaart vandoor bent. Bij de zogenoemde race motoren zit u heel erg voorover terwijl dat u met een toermotor vaak juist goed rechtop zit.

Officiële Kawasaki dealer

Koopt u liever uw motor bij een officiële dealer van een bepaald merk dan is het een goed plan om eerst eens uit te gaan zoeken welke dealer u moet hebben. Het familiebedrijf Wim ter Braake Motoren heeft heel wat verschillende motoren maar is daarbuiten ook nog een officiële Kawasaki dealer. Vaak kunt u bij de dealer niet alleen nieuwe motoren maar ook motor occasions vinden.

Waar let u op als u een motor gaat kopen?

Wanneer u een andere motor gaat kopen of misschien wel voor de eerste keer een motor koopt dan zijn er een aantal dingen waarop u kunt letten. U wilt natuurlijk zoveel mogelijk weten. Vanzelfsprekend zijn de mensen in de showroom ertoe bereid om u alle informatie die u nodig heeft te verstrekken. Het is ook niet zomaar iets wat u gaat aanschaffen. Er zijn een aantal punten waarop u zelf al kunt letten en waar u rekening mee moet houden wanneer u een motor occasions gaat kopen.

Onderstaande punten zijn echt punten waarmee u rekening moet houden.

  • Hoeveel heeft u te besteden
  • Wilt u een nieuwe of een motor occasions?
  • Waar u een motor wilt gaan kopen
  • Hoe oud de motor maximaal mag zijn
  • Wat zijn de kosten naast de aanschaf
  • Moet ik de motor zelf overschrijven?
  • Waar kan ik mijn motor stallen

Deze punten zijn wel echt punten waar u goed aan moet denken voordat u naar een dealer gaat. Zorg er dan voor dat u hier al voor het grootste deel een antwoord op hebt gevonden voor uzelf.

Bij Wim ter Braake Motoren aan het juiste adres

Niet alleen voor nieuwe motoren maar ook voor motoren occasions bent u bij Wim ter Braake Motoren aan het juiste adres. Zelfs wanneer u de motor die u heeft uitgekozen meteen wilt laten verzekeren is dat mogelijk via ter Braake. Nog een mooi stukje service wat u aangeboden wordt door dit familiebedrijf. Dit zorgt ervoor dat u goed verzekerd de weg op gaat. Wim ter Braake Motoren laat niets aan het toeval over en denkt zeer zeker met u mee om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken met de best mogelijke service.

Twijfelt u over een type motor die u wilt kopen? Dan kunt u bij ons ook een motor huren.

Je nieuwe motor voordelig verzekeren? Het kan via Wim ter Braake Motoren!