Motorverzekering

Het verzekeren van uw motorfiets is niet zomaar wat. U kunt tegenwoordig overal snel een verzekering afsluiten, maar bent u dan ook goed verzekerd? Betaalt u niet teveel en wordt er ook bij schade zorg gedragen voor een goede afhandeling? Dit zijn belangrijke vragen. Wij stellen u daarom graag voor aan Combi Motors Verzekeringen. Zij zijn specialist in schadeverzekeringen en met name in motorverzekeringen.
Combi Motors Verzekeringen heeft zich zich jaren geleden gespecialiseerd in het verzekeren van motoren. Door deze specialisatie en jarenlange ervaring bieden zij een zeer compleet en scherp geprijsde verzekering. Zij verzekeren alle types van Kawasaki, maar ook voor alle andere merken kun je bij hen terecht.

Neem contact met Combi Motors Verzekeringen op of bereken direct uw premie via deze link.


Wim ter Braake Motoren heeft een unieke service! Uw motor is de eerste 10 dagen gratis verzekerd!

U kunt dus zorgeloos de showroom uit rijden en hoeft zich de eerste 10 dagen niet druk te maken over de verzekering; deze is namelijk via Combi Motors Verzekeringen de eerste 10 dagen allrisk verzekerd! Zij doen je daarna vrijblijvend een voorstel voor het afsluiten van een verzekering.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag het ons!