Motor financiering


 

Motor leasen

Financial leasen van een motor is een slimme manier om een nieuwe motor te bezitten zonder dat u de volledige aankoopprijs op tafel hoeft te leggen. Het is een vorm van financiering waarbij u een motor leaset voor een bepaalde periode tegen een maandelijkse betaling. Aan het einde van de leaseperiode heeft u de keuze om de motor te kopen, te verlengen of te laten terugnemen door de leasemaatschappij.

Een voordeel van financial leasing is dat u niet gebonden bent aan een langdurig krediet, zoals bij een lening. Daarnaast kunt u vaak profiteren van fiscale voordelen, afhankelijk van het doel waarvoor u de motor gebruikt. Bovendien betaalt u vaak een lagere maandelijkse betaling dan bij een lening, omdat de leasemaatschappij het eigendom van de motor behoudt en u alleen gebruik maakt van de motor.

Wilt u graag een motor financial leasen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen u adviseren over de verschillende leasevormen en de voorwaarden die gelden. Zo kunt u op een gemakkelijke manier de motor van uw dromen bezitten.