Onze specialisaties:

De werkplaats…. open en heel persoonlijk!

BovagDe spil van het bedrijf: “onze ruime, open werkplaats”. Ons technisch team beschikt over een zeer ruime, moderne en nette werkplaats waarbij bewust gekozen is voor een open opzet waar u gemakkelijk een ‘kijkje in de keuken’ mag nemen. Ons team is professioneel opgeleid en heeft een zeer ruime sleutelervaring met alle mogelijke merken/types motoren. Natuurlijk hebben wij alle kennis in huis van ons huismerk Kawasaki, maar juist door onze ruime en jarenlange ervaring zijn wij zeer allround geworden. U kunt dus vanzelfsprekend OOK VOOR ALLE ANDERE MERKEN bij ons terecht! Ook de oudere motoren, klassiekers, zijspancombinaties en quads zijn bij ons van harte welkom.

Met behulp van onze Texa navigator diagnose-apparaat kunnen wij alle merken uitlezen en bv. storingscodes resetten en service-intervallen instellen. Wij kunnen op deze manier zo efficiënt mogelijk aan uw motorfiets sleutelen. Natuurlijk wordt hierbij de kwaliteit niet vergeten. Niet voor niets werd onze werkplaats door de Bovag met 5 sterren gecertificeerd! Kom gerust een keer langs om eens persoonlijk kennis te maken met ons werkplaats-team!

Testruimte

Voor de perfecte afstelling en diagnose stellen, zijn wij in het bezit van een Jarôs vermogenstestbank. Ook voor het perfect afstellen van bv. een Power Commander is de testbank een onmisbaar hulpmiddel. Het eindresultaat van de afstelling kan zodoende tot in detail worden afgelezen en afgesteld.

Ook motorrijders met een klein rijbewijs (A1 en A2 rijbewijs), kunnen wij met behulp van de testbank van dienst zijn. We kunnen namelijk (bijna) alle motoren terugbrengen naar een vermogen van 11KW, 25KW of 35KW. Met een officiële vermogensuitdraai van onze testbank kunt u dan terecht bij de betere verzekeringsmaatschappijen.

Haal- en brengservice

In de winterperiode bieden wij u bij onderhoud een haal- en brengservice (door het hele land). In overleg kunnen wij de motor bij u thuis ophalen en indien gewenst ook weer terug brengen.

Om deze service optimaal op elkaar af te stemmen, proberen we natuurlijk zo veel mogelijk te combineren. Dit kan in de praktijk inhouden dat het eventjes duurt voordat we de motor bij u kunnen ophalen. We proberen dit echter altijd z.s.m. te regelen. Tevens is er de mogelijkheid om de motor bij ons te stallen in onze ruime en verwarmde winterstalling. Vraag naar mogelijkheden.

Ons werkplaatsteam

Eddy Spin

Werkplaatschef/leermeester

Pascal ten Velde

Eerste monteur

Remco Kamphof

Eerste monteur

Nick Poortman

Eerste monteur

Henk Rensen

Chauffeur

Huibert Schep

Leerling monteur

Nick Wobben

Leerling monteur

Tobias van Oosten

Leerling monteur