Motortassen

Vergroot je opbergruimte

Motortassen kopen

Een motortas is speciaal ontwikkeld voor de motor en motorrijder, waardoor motorritten met bagage aangenamer worden. Of u nu op zoek bent naar een motortas voor uw dagelijkse rit naar werk, een uitgebreide tourrit of een volledig uitgestippelde roadtrip, bij Ter Braake motoren vindt u de motortas die aansluit op uw wensen. Welke motortas het beste past is afhankelijk van de gewenste bagageruimte, het type motor en uiteraard wat u mooi en prettig vindt. U hebt onder andere keuze uit de motor rugtas, motor tanktas, motor zijtas of een topkoffer voor uw motor. Wij verkopen wij een ruim aanbod koffers en tassen van o.a. Macna, IXS, Kriega, Sw-Motech, Richa, Booster.

Altijd het beste advies

Wil je een motortas kopen die het beste bij jou past en voldoet aan jouw wensen? Kom dan langs in onze motorkleding showroom en laat je adviseren door onze vakkundige medewerkers.

Openingstijden | Contactgegevens

Voordeelhelmen.nl bij Wim ter Braake Motoren

Per 1 februari 2022 heeft Voordeelhelmen.nl haar intrek genomen in de motorkleding afdeling bij Wim ter Braake Motoren. Met meer dan 80 merken aan motorhelmen & -kleding is Voordeelhelmen.nl één van de grootste online aanbieders. Om de klant zo goed mogelijk advies te kunnen geven heeft Voordeelhelmen meerdere fysieke winkels in Nederland.

“Samen staan we sterker”

Vanuit deze gedachte is Wim ter Braake Motoren uit Nijeveen een samenwerking aan gegaan met motorhelmen & -kleding gigant Voordeelhelmen.nl. Als fanatieke motorliefhebbers met passie voor het vak combineren wij onze krachten.

Meest complete motorzaak -

Wim ter Braake Motoren

Motor rugtas voor lichtgewicht bagage

Een motor rugtas is het meest gebruikte bagagemiddel voor op de motor. De motor rugtas is speciaal ontwikkeld voor de motorrijder en daarom voorzien van bredere schouderbanden en extra sluiting(en) rondom de borst. Dit voorkomt dat de motor rugtas van uw schouder afzakt bij het nemen van een bocht. De meeste motor rugtassen zijn gemaakt van textiel of leer, wat van zichzelf al redelijk waterdicht is. Sommige rugtassen worden geleverd met een losse regenhoes die de tas beschermd bij hevige regenval. Een motor rugtas is daarom ideaal voor het vervoer van lichtgewicht bagage onder iedere weersomstandigheid.

De meest noodzakelijke bagage in een motor tanktas

De naam doet het al vermoeden, een motor tanktas bevestigt u op de tank van uw motor. Een motor tanktas is van klein formaat waardoor deze niet veel plaats inneemt op de motor, maar wel ruimte biedt voor de meest noodzakelijke bagage. Daarnaast zijn er ook motor tanktassen verkrijgbaar met transparant vak aan de bovenkant, wat ideaal is voor navigatie. Er zijn verschillende manieren om de motor tanktas op de tank te monteren. Zo zijn er tanktassen met magneetbevestiging, adapters en tank-ringen. U heeft eveneens keuze uit verschillende formaten, kwaliteiten en stijlen tanktassen. Kies de motor tanktas die aansluit op uw wensen en geniet van extra bagageruimte op uw motor.

Voldoende bagageruimte met een motor zijtas

De motor zijtas, ook wel zadeltas genoemd, is een goede optie voor extra bagageruimte op uw motor. Er zijn verschillende formaten motor zijtassen verkrijgbaar. Welke motor zijtas op uw motor past is afhankelijk van de vrije montageruimte op de motor. Met behulp van verstelbare banden wordt de motor zijtas onder het zadel gemonteerd. Het voordeel van een motor zijtas is dat u veel extra bagageruimte hebt én ruimte overhoudt voor een passagier. Dit type motortas is meestal waterafstotend. In sommige gevallen wordt een losse hoes bijgesloten, die de tas beschermd tegen heftigere regenbuien.

Tips voor het kiezen van motortassen en koffers

Welke motortas het beste past is afhankelijk van de gewenste bagageruimte, het type motor en uiteraard wat u mooi en prettig vindt. Wanneer je een motorkoffer of tas koopt zijn er verschillende dingen waarmee je rekening moet houden. Om je op weg te helpen geven wij je alvast een paar tips voor het kiezen van motortassen.

  1. Voor welk doeleinde wil je de motortassengebruiken?
  2. Voor welk type motor wil je een tas of koffer?
  3. Hoe vaak rijd je motor? Dagelijks, wekelijk of maandelijks?
  4. Hoeveel opbergruimte ben je nodig?

Natuurlijk zijn er nog meer punten waar je op kunt letten bij het kopen van een motortas. Wil je meer advies of motortassen bekijken? Bezoek dan onze motorkleding winkel in Nijeveen.

Een volledig afsluitbare en waterdichte topkoffer voor uw motor

Een topkoffer op uw motor biedt vele voordelen. Zo zorgt de koffer voor veel extra bagageruimte, is deze volledig afsluitbaar en waterdicht én blijft de motor makkelijk wendbaar. Dit maakt een topkoffer ideaal voor het vervoeren van een helm, kleding of kampeerspullen. De koffer is gemaakt van hard materiaal, waardoor deze wel tegen een stootje kan. Bij Ter Braake Motoren hebt u keuze uit verschillende kleuren, stijlen en formaten topkoffers. Zo vindt u altijd een topkoffer die aansluit op uw wensen!

Twijfel u welke motortas het beste bij uw wensen en motor past? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag een geschikte motortas te vinden.

Altijd het beste advies