Motor handschoenen

Comfortabel & meer bescherming

Motorhandschoenen kopen

Het nut van degelijke motorhandschoenen wordt nog wel eens onderschat. Motorhandschoenen zijn meer dan een verwarmer voor uw handen tijdens een plotselinge regenbui of koude winterdag. Zo zorgen de protectoren op kwetsbare punten als de vingertoppen en handpalm voor bescherming van de handen. En het stugge materiaal waarvan de motorhandschoenen zijn gemaakt zorgt voor betere grip op het stuur. Het is daarom van belang dat u gedurende ieder seizoen en ieder type motorrit kwalitatieve motorhandschoenen draagt. Binnen ons assortiment vindt u motorhandschoenen voor iedere weersomstandigheid van o.a. Macna, IXS, GMS, Grand canyon, Richa, Five.

Altijd het beste advies

Wil je motorhandschoenen kopen die het beste bij jou passen en voldoen aan jouw wensen? Kom dan langs in onze motorkleding showroom en laat je adviseren door onze vakkundige medewerkers.

Openingstijden | Contactgegevens

Voordeelhelmen.nl bij Wim ter Braake Motoren

Per 1 februari 2022 heeft Voordeelhelmen.nl haar intrek genomen in de motorkleding afdeling bij Wim ter Braake Motoren. Met meer dan 80 merken aan motorhelmen & -kleding is Voordeelhelmen.nl één van de grootste online aanbieders. Om de klant zo goed mogelijk advies te kunnen geven heeft Voordeelhelmen meerdere fysieke winkels in Nederland.

“Samen staan we sterker”

Vanuit deze gedachte is Wim ter Braake Motoren uit Nijeveen een samenwerking aan gegaan met motorhelmen & -kleding gigant Voordeelhelmen.nl. Als fanatieke motorliefhebbers met passie voor het vak combineren wij onze krachten.

Meest complete motorzaak -

Wim ter Braake Motoren

Optimaal comfort in de winter met verwarmde motorhandschoenen

Wanneer de temperatuur onder het vriespunt zakt hebben de meeste ‘normale’ winter motorhandschoenen hun limiet bereikt en bieden ze niet langer de oplossing tegen kouden handen. Met verwarmde motorhandschoenen houdt u uw handen urenlang warm, ongeacht de temperatuur. Dit type motorhandschoen is namelijk voorzien van verwarmingselementen die werken op accu’s of verbonden zijn met de motor. Dat zorgt niet alleen voor het nodige comfort tijdens een koude winterdag, maar ook voor een goede doorbloeding. Dit is van cruciaal belang om uw motor goed te kunnen blijven besturen. De verwarmde motorhandschoenen zijn daarnaast altijd voorzien van een waterdicht membraam, waardoor uw handen naast warm ook droog blijven.

Water- en winddichte winter motorhandschoenen

Winter motorhandschoenen zijn onmisbaar voor motorrijders die het hele jaar door genieten van een lange motorrit. Dit type motorhandschoen is altijd voorzien van een ademend en waterdicht membraam en thermo voering. De winter motorhandschoenen moeten ruim om de handen zitten, zodat er ruimte is voor isolatie. Met deze handschoenen zijn uw handen zowel beschermd tegen impact als tegen lage temperaturen. De kwalitatieve winter motorhandschoenen zorgen voor een goede doorbloeding, waardoor u ook tijdens een koude winterdag het gevoel in uw vingers behoudt. Rijdt u ook op dagen dat de temperatuur tot onder het vriespunt zakt? Bekijk dan eens onze collectie verwarmde winter motorhandschoenen.

Zomer motorhandschoenen – Bescherming en comfort

Tijdens een warme zomerdag klinkt het wellicht wat minder aantrekkelijk, maar ook op dat moment is het belangrijk uw handen te beschermen met motorhandschoenen. De motorhandschoenen met thermovoering laat u uiteraard liever in de kast liggen. Zomer motorhandschoenen bieden in dit geval de uitkomst. Dit type motorhandschoen bestaat meestal uit één laag van textiel of leer, luchtdoorlatende delen en protectoren. Zo beschermen zomer motorhandschoenen de handen tegen impact zonder voor oververhitting te zorgen.

Tips voor het kiezen van de juiste motorhandschoenen

Welke motorhandschoen het beste past is afhankelijk van de gewenste bagageruimte, het type motor en uiteraard wat u mooi en prettig vindt. Wanneer je een motorkoffer of tas koopt zijn er verschillende dingen waarmee je rekening moet houden. Om je op weg te helpen geven wij je alvast een paar tips voor het kiezen van motortassen.

  1. Voor welk doeleinde wil je de motortassengebruiken?
  2. Voor welk type motor wil je een tas of koffer?
  3. Hoe vaak rijd je motor? Dagelijks, wekelijk of maandelijks?
  4. Hoeveel opbergruimte ben je nodig?

Natuurlijk zijn er nog meer punten waar je op kunt letten bij het kopen van een motortas. Wil je meer advies of motortassen bekijken? Bezoek dan onze motorkleding winkel in Nijeveen.

Slijtvaste leren motorhandschoenen

De meeste motorhandschoenen worden gemaakt van textiel of leer. Leren motorhandschoenen zijn slijtvast en bieden daarmee optimale bescherming. Een ander voordeel van dit type motorhandschoen is dat het leren materiaal zich gaat vormen naar uw handen. Bij aankoop moeten de leren motorhandschoenen daarom strak om de handen zitten. Tijdens het rijden zal het leer soepeler worden en naar uw hand gaan staan. Dit maakt dat leren motorhandschoenen na enkele keren dragen zeer comfortabel zitten.

Altijd het beste advies