wim ter braake motoren

Tweedehands motor kopen

Bent u op zoek naar een tweedehands motor? Wim ter Braake Motoren is dé specialist in Kawasaki motoren. Onze verkoopspecialisten hebben veel kennis en ervaring en kunnen u perfect helpen bij het vinden van de tweedehands motor die bij u past.

Verschillende merken tweedehands motoren

Wim ter Braake Motoren is een officiële Kawasaki dealer maar we verkopen ook andere merken motoren. Merken als BMW, Ducati, Honda, KTM, Suzuki, Triumph of Yamaha. Wij nodigen u graag uit in onze showroom. Hebben we het specifieke type motor niet op voorraad? Neem dan contact met ons op, dan kunnen wij voor u op zoek gaan!

Waar moet je op letten bij het kopen van een tweedehands motor?

  • Servicehistorie, hoe vaak is de motor onderhouden en zijn en grote reparaties uitgevoerd?
  • Controleer de staat van de banden en remmen
  • Controleer het chassis op beschadigingen, roest of andere problemen
  • Controleer de staat van het elektrische systeem zoals de claxon of verlichting.
  • Start de motor en luister hoe hij loopt. Is het geluid normaal of zijn er vreemde geluiden te horen?
  • Controleer de olie- en koelvloeistofniveaus. Zijn ze op peil en zijn ze schoon?
  • Probeer de motor uit om te voelen of hij goed reageert en normaal rijdt.

Garantie op tweedehands motoren

Wanneer u een tweedehands motor koopt bij Wim ter Braake Motoren heeft u daar altijd garantie op. Al onze motor occasions worden uitgebreid gecontroleerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van Wim ter Braake Motoren. Zo kunnen wij u altijd garanderen dat u veel rijplezier zult hebben van de motor.

Proefrit maken voordat u een tweedehands motor gaat kopen?

Dat kan! Wij bieden de mogelijkheid om een proefrit te gaan maken, zodat u kunt ervaren hoe de motor rijdt voordat u een beslissing maakt. Bovendien kunt u tijdens het bezichtigen van de motor advies en hulp krijgen van onze verkoopspecialisten bij het kopen van de juiste motor.

Kom langs in onze showroom of bekijk het aanbod online. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte tweedehands motor.