Seizoensopening op 5, 6 & 7 april 2024

Om het motorseizoen van 2024 op een feestelijke wijze te starten, zetten we een motorevent op touw! Lees verder om te ontdekken wat er allemaal te doen valt op 5, 6 en 7 april.

Promo Tour bij Wim ter Braake Motoren

Het is weer tijd voor de Kawasaki Promo Tour bij Wim ter Braake Motoren. Heb jij al een tijdje die nieuwe Kawasaki  op het oog? Dan kan je nu vrijblijvend een proefrit maken op één van de beschikbare modellen!

Bekijk de beschikbaarheid in de online kalender van Kawasaki en reserveer het model en de gewenste tijd. 

Gratis je motor laten testen op de testbank

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 april ben je van harte welkom bij Wim ter Braake Motoren voor een grondige test van de prestaties van je motor. We gaan na of je motor optimaal presteert en het is natuurlijk interessant om te zien hoeveel PK je motor echt levert! Profiteer tijdens onze seizoensopening van een gratis motorcheck, waar je normaal €75,- voor betaalt!

Loterij

Tijdens onze seizoensopening zijn er behoorlijk mooie prijzen te winnen. Bij elke €100,- die je uitgeeft in onze winkel tijdens dit weekend krijg je een lootje voor de prijzenloterij. De trekking vindt plaats op maandag 8 april en de winnaars worden per mail op de hoogte gebracht.

1e prijs – Shoei Neotec 3 Grasp TC-10 (t.w.v. €769,-)
2e prijs – RST S1 CE One Piece Black/White (t.w.v. €590,-)
3e prijs – Dainese Blizzard of Aurora Ladies laarzen (t.w.v. €230,-)

Korting geldt op motorkleding en motorhelmen vanaf €150. De merken Arai en Rukka uitgezonderd, evenals communicatie en andere elektronica.

Shoei Personal Fitting

Het Shoei Personal Fitting systeem is bij velen al bekend. Dit systeem maakt het mogelijk om je Shoei helm perfect aan te passen aan de vorm van je hoofd, waardoor de pasvorm en het draagcomfort significant verbeteren. In sommige gevallen kunnen zelfs drukpunten worden verwijderd. Als je tijdens onze seizoensopening een nieuwe Shoei helm aanschaft, passen we je helm geheel kosteloos aan (normaal een waarde van €60,-)!

RST racepakken

Speciaal voor dit evenement zal RST aanwezig zijn met een groot aantal leren racepakken. Op deze high performance racepakken zullen er ook scherpe aanbieden gelden! Mis het niet, want dit zijn pakken die speciaal voor dit evenement naar Nijeveen komen.

Gratis broodje hotdog

Sta je bij ons lekker te genieten van de seizoensopening, maar gaat je maag ineens rammelen? Geen zorgen! Wij bieden het hele weekend gratis broodjes hotdog aan. Geniet dus samen met je medemotorrijders van een heerlijk broodje.

Springkussen

Ook voor de kids (oftewel: de toekomstige motorrijders) is er wat leuks te beleven tijdens ons seizoensopening in Nijeveen. Via Rusty Stitches wordt er gezorgd voor een groot springkussen waar de kleintjes hun energie goed op kwijt kunnen. Neem de kids dus vooral gezellig mee!

Gratis helmen check

Zit jouw vizier onder de vliegjes? Kan jouw helm een goede poetsbeurt gebruiken? Of vraag je je misschien af of deze überhaupt nog goed is? Breng hem dan met je mee en laat ons hem helemaal voor je opfrissen! In samenwerking met Handig Schoonmaken zorgen wij dat jouw helm weer voor de dag kan komen. Ook zal jouw helm gecontroleerd worden op de houdbaarheid en eventuele schades. Zo kun jij weer veilig op pad!