Samenwerking met Voordeelhelmen.nl

Vanaf 1 februari 2022 neemt Voordeelhelmen.nl haar intrek in de motorkleding afdeling bij Wim ter Braake Motoren. Met meer dan 80 merken aan motorhelmen & -kleding is Voordeelhelmen.nl één van de grootste online aanbieders. Om de klant zo goed mogelijk advies te kunnen geven heeft Voordeelhelmen meerdere fysieke winkels in Nederland. Zeer binnenkort ook in Nijeveen.

Samen staan we sterker.

Vanuit deze gedachte gaat Wim ter Braake Motoren uit Nijeveen een samenwerking aan met motorhelmen & -kleding gigant Voordeelhelmen.nl. Als fanatieke motorliefhebbers met passie voor het vak combineren wij onze krachten.

Voordeelhelmen Nijeveen

Wat verandert er?

Motorkleding afdeling wordt Voordeelhelmen.nl winkel
Onze motorkleding afdeling wordt per 1 februari 2022 een Voordeelhelmen.nl winkel. In de compleet vernieuwde winkel kun je terecht voor het grootste aanbod motor- en scooterhelmen. Daarnaast vind je een breed aanbod motorkleding, motoraccessoires en motorelektronica zoals navigatiesystemen, communicatiesystemen en acculaders.

Meest complete motorzaak -

Wim ter Braake Motoren

Over Voordeelhelmen.nl

Voordeelhelmen.nl is de grootste helmen- en motorkledingwebshop van de Benelux met het breedste online assortiment motorhelmen, scooterhelmen, motorkleding en motoraccessoires tegen de scherpste prijzen.

Opgericht in 2011 als webshop met het eerste totaalaanbod van motor- en scooterhelmen, en inmiddels een van de grootste webshops in motorkleding en -accessoires van de Benelux! Je vindt bij ons naast het grootste aanbod motor- en scooterhelmen van alle topmerken ook een breed aanbod motorkleding, motoraccessoires en motorelektronica zoals navigatiesystemen, communicatiesystemen en acculaders. Onze helm- en kledingspecialisten zijn zelf zonder uitzondering fanatiek motorrijder en grijpen natuurlijk iedere kans aan om weer eens een nieuwe helm, jas of broek te testen. Dus ook voor advies ben je bij hen aan het juiste adres!

Veelgestelde vragen

De motorkleding afdeling van Wim ter Braake wordt per 1 februari 2022 een Voordeelhelmen.nl winkel.

In de compleet vernieuwde motorkleding afdeling vindt u het grootste aanbod motor- en scooterhelmen van alle topmerken. Ook bieden wij u een breed aanbod motorkleding, motoraccessoires en motorelektronica zoals navigatiesystemen, communicatiesystemen en acculaders.

Het aanbod kleding en helmen bestaat o.a. uit Caberg, Premier, Alpinestar, AGV en ruim 80 andere merken. 

Onze helm- en kledingspecialisten zijn zelf zonder uitzondering fanatiek motorrijder en grijpen natuurlijk iedere kans aan om weer eens een nieuwe helm, jas of broek te testen. Dus ook voor advies ben je bij hen aan het juiste adres!

U kunt tot 31 december 2021 de Wim ter Braake waardebon inruilen op de kleding afdeling.

Vanaf 01-01-2022 is de Wim ter Braake waardebon enkel te gebruiken in de Werkplaats, Magazijn en/of showroom. (en niet geldig in de Voordeelhelmen.nl winkel)