Kawasaki Ninja ZX-10R KRT Replica

Deze Ninja is zeer geliefd onder racefanaten. De Ninja ZX-10R heeft samen met de ZX-10RR gezorgd voor meer dan 120 keer winst op World Superbike races.

De Kawasaki Ninja ZX-10R is gemaakt voor winnaars

Deze motor beschikt dan ook over alle kenmerken die je verwacht van een racemotor. Zo is de Ninja ZX-10R onder andere voorzien van een up/down Quick Shifter, Launch control, bochten ABS en een instelbare Engine Brake Control. Het rijden op de Kawasaki Ninja ZX-10R wordt nog comfortabeler gemaakt door de elektronische cruise control én verwarmde handgrepen. Met de Ninja ZX-10R leg je dus snel én comfortabel zowel korte als lange afstanden af.

Wat de Kawasaki Ninja ZX-10R zo bijzonder maakt

Het mag duidelijk zijn dat de Kawasaki Ninja ZX-10R gemaakt is voor snelheid. Haar uitgebreide pakket elektronische rijhulpsystemen zorgen voor een optimaal resultaat op het circuit. Deze Ninja ZX-10R van motorzaak Ter Braake is onder andere voorzien van een up/down Quick Shifter, wat rijders helpt hun acceleratie op het circuit te maximaliseren. De Kawasaki Cornering Management functie helpt u de ideale lijn in een bocht te nemen en het KLCM systeem optimaliseert de acceleratie vanuit stilstand om wielspinnen te voorkomen. Door de nieuwe achterzijde, bredere topkuip, 40 mm hoger scherm en verder naar voren geplaatste voetsteunen zorgt de Ninja ZX-10R voor een aerodynamische rijpositie. En de nieuwe TFT-kleurendisplay geeft u alle informatie die u nodig heeft tijdens uw sportieve rit.

  • Uitgebreid elektronicapakket
  • Aerodynamische rijpositie
  • Krachtige motor met schonere uitstoot
  • Volledig digitaal TFT kleurendisplay

De Kawasaki Ninja ZX-10R is ideaal voor racefanaten

Deze Ninja van Kawasakidealer Ter Braake Motoren is geliefd bij iedere racefanaat, van sportieve wegrijders tot professionele racers. Door te kiezen voor de best passende rijmodus (Sport, Road, Rain of Rider) voor u, zorgt de Ninja ZX-10R voor een optimaal resultaat. De op racers geïnspireerde topkuip is het sportieve ‘gezicht’ van de Ninja ZX-10R. Deze topkuip is voorzien van compacte LED-koplampen, een hogere voorruit én een nieuw Ram Air-inlaat. De elektronische cruise control en verwarmde handgrepen zorgen voor het nodige rijcomfort. Kortom, de Kawasaki Ninja ZX-10R is dé ideale motor voor racefanaten!

Proefrit Kawasaki Ninja ZX-10R maken?

Bent u benieuwd naar de Ninja ZX-10R of één van de andere Ninja motoren van Ter Braake Motoren?

Bezoek dan de Showroom van Ter Braake Motoren of neem contact op met Wim via 0522-492255 of wim@terbraake.nl.

€ 21.999,00

  • Kosten rijklaar maken: € 0,00

Proefrit maken?

  • Ontdek het genot van de Kawasaki Ninja ZX-10R KRT Replica en vraag vandaag een proefrit aan.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.