Kawasaki Ninja H2R

Deze Kawasaki Ninja H2 R wordt niet voor niet een ‘geblazen motorisch meesterwerk’ genoemd!

De Kawasaki Ninja H2 R is gemaakt voor snelheid

De motor is gebouwd voor optimale prestaties bij hoge rijsnelheden. En dat is te zien aan de behaalde prestaties op deze motor. In 2016 vestigde Kenan Sofuoglu een nieuw wereldrecord op de Ninja H2R. Hij reed binnen 26 seconden op een snelheid van 400 km/u! Het is dan ook niet verwonderlijk dat u met deze motor alleen op het gesloten circuit mag rijden. Het ongeëvenaarde 310 pk vermogen van de Ninja H2R motor wordt mogelijk gemaakt door hoogwaardige en nauwkeurig afgestelde componenten.

Wat de Ninja H2 R zo bijzonder maakt

Naast functionele schoonheid heeft de Ninja H2 R van Kawasaki dealer Ter Braake Motoren ook een esthetisch overrompelend design. De Kawasaki spiegeleffect-zilverlak waarmee de Ninja H2 R is afgewerkt versterkt het prachtige design van deze motor. In de schaduw lijkt de lak van deze motor zwart, maar wanneer de zon erop schijnt komt duidelijk de glasachtige metalen uitstraling naar boven. Deze sterk glinsterende metalen uitstraling benadrukt de fraaie lijnen van het scherp gesneden kuipwerk. Ook op technisch gebied blinkt de Ninja H2R uit. De motor is onder andere voorzien van een contactloze quickshifter, een elektronische KLC én een Öhlins-stuurdemper. Deze technische hoogstandjes maken het rijden op de Ninja H2 R uitermate comfortabel!

  • Voorzien van spiegeleffect-zilverlak
  • Contactloze quickshifter
  • Elektronische KLCM (Launch Control Mode)
  • Voorzien van een Öhlins-stuurdemper

De Kawasaki Ninja H2 R is ideaal voor racefanaten

Dit komt misschien niet als verrassing, maar de Kawasaki Ninja H2 R van motorzaak Ter Braake is de ideale motor voor racefanaten. Het is niet toegestaan de motor te berijden op een openbare weg. De Kawasaki Ninja H2 R is dan ook gebouwd voor het racen op een gesloten circuit. De quickshifter zorgt in combinatie met het enorme vermogen van 310 pk en de speciale versnellingsbak voor supersnel opschakelen en een naadloze acceleratie. De KLCM technologie helpt u de acceleratie vanuit stilstand te optimaliseren en wielspin te minimaliseren. De Öhlins-stuurdemper zorgt voor uitstekende demping en verhoogd rijcomfort. Deze stuurdemper zorgt daarnaast voor meer stabiliteit op hoge snelheden. Kortom, de Kawasaki Ninja H2 R is ideaal voor gesloten circuitrijders die optimaal willen presteren!

Proefrit Kawasaki Ninja H2R maken?

Bent u benieuwd naar de Ninja H2R of één van de andere Ninja motoren van Ter Braake Motoren?

Bezoek dan de Showroom van Ter Braake Motoren of neem contact op met Wim via 0522-492255 of wim@terbraake.nl.

€ 55.400,00

  • Kosten rijklaar maken: € 0,00

Proefrit maken?

  • Ontdek het genot van de Kawasaki Ninja H2R en vraag vandaag een proefrit aan.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.