Kawasaki Ninja 400

De nieuwe Kawasaki Ninja 400 vormt een waardige aanvulling binnen de succesvolle Ninja reeks.

De Kawasaki Ninja 400 met superieure wegligging

De focus van deze nieuwe Ninja ligt op plezier, comfortabel rijden én optimale prestatie. Het motorblok van de Ninja 400 is afgestemd op een optimale en voorspelbare gasresponse. Deze motor biedt meer vermogen dan zijn voorganger en heeft de beste remmen in zijn klasse. Het prachtige design van de Ninja 400 is uitgevoerd in twee verschillende kleuren. U kunt kiezen voor het KRT groen of voor zwart als de voornaamste kleur. Beide uitvoeringen hebben een indrukwekkende uitstraling.

Wat de Ninja 400 zo bijzonder maakt

De Kawasaki Ninja 400 valt binnen het sterk groeiende 400cc Supersport segment. Het supermoderne motorblok van deze Ninja beschikt over een cilinderinhoud van 399 cc en blijft binnen de A2-limiet van 35 kW. Dit efficiënte motorblok zorgt voor optimale prestaties op zowel het circuit als op de straat. De verhoogde positie van het stuur, de naar voren gebrachte voetsteunen en de stoelen met urethaan demping zorgen voor een ontspannen rijhouding. Het rijcomfort wordt verder vergroot door lage vibraties vanuit het blok, een grotere carrosserie en het slanke ontwerp van de stoel en achterzijde. Het geïntegreerde ERGO-FIT® systeem maakt dat iedere motorrijder zijn of haar ideale rijpositie kan vinden. Verder heeft de Kawasaki Ninja 400 een hoge brandstofefficiëntie. Aangezien het brandstofverbruik sterk wordt beïnvloed door elementen die de motorrijder onder controle heeft, is er een functie voor zuinig rijden geïntegreerd. Wanneer het brandstofverbruik laag is voor een bepaalde snelheid, verschijnt er een ECO-markering op het LCD-scherm van de Ninja 400. Door op deze manier te blijven rijden, wordt het brandstofverbruik verminderd.

  • Supermodern 399 cc motorblok
  • Hoog rijcomfort
  • Zeer hoge brandstofefficiëntie
  • ERGO-FIT® systeem

De Kawasaki Ninja 400 is ideaal voor beginnende motorrijders

De nieuwe Kawasaki Ninja 400 wordt veelal omschreven als goed instapmodel. Deze comfortabele supersport motor is dan ook perfect voor beginnende motorrijders, maar schrik niet als u ‘m nooit meer wilt verkopen! De Ninja 400 is makkelijk wendbaar, heeft een soepele respons en de low-end koppeling zorgt voor een eenvoudige gasregeling. Het ABS-systeem voorkomt blokkerende wielen, wat ervoor zorgt dat u veilig en stabiel kunt remmen. Deze motor zorgt voor optimaal comfort tijdens uw motorrit en is daarom in principe uitermate geschikt voor iedere motorrijder.

Proefrit Kawasaki Ninja 400 maken?

Benieuwd hoe deze Kawasaki Ninja 400 er in het echt uit ziet of wil u meer informatie?
Bezoek dan de Showroom van Ter Braake Motoren of neem contact op met Wim via 0522-492255 of wim@terbraake.nl.

€ 7.449,00

  • Kosten rijklaar maken: € 0,00

Opties:

  • Metallic Carbon Gray / Metallic Matte Carbon Gray € 7.449,00
  • Lime green / Ebony KRT Edition € 7.649,00

Proefrit maken?

  • Ontdek het genot van de Kawasaki Ninja 400 en vraag vandaag een proefrit aan.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.