Kawasaki Ninja 1000 SX

De Kawasaki Ninja 1000 SX blijft aan de top van de succesvolle Ninja Sport series.

De sportieve Kawasaki Ninja 1000 SX

Het geoptimaliseerde motorblok brengt in combinatie met de Hypersport S22 banden sportief rijden naar een nieuw niveau. Naast vele motorische vernieuwingen zijn er ook verschillende elektronische hulpmiddelen toegevoegd aan de nieuwste Ninja 1000 SX sport tourer. Zo kunt u tijdens uw motorrit gebruik maken van cruise control, een quickshifter, geïntegreerde rijmodes én een TFT display. Het nieuwe design van de Kawasaki Ninja 1000 SX onderstreept de sportiviteit van deze krachtige motor. De LED verlichting zorgt voor een hoogwaardige touch.

Wat de Ninja 1000 SX zo bijzonder maakt

De Ninja 1000 SX is voorzien van een krachtig vier-in-lijn motorblok. Deze 1043 cc motor voorziet u bij elke draai aan het gaspedaal van een enorme adrenalinekick. Eigenaars van een Ninja 1000 SX genieten bij dit nieuwe model van de nieuwste elektronische hulpmiddelen. De elektronische gaskleppen maken een soepelere vermogensafgifte én elektronische cruise control mogelijk. Het volledig digitale TFT-kleurendisplay zorgt voor een hightech uitstraling en biedt extra functies. De Ninja 1000 SX is daarnaast voorzien van een Bluetooth-chip in het instrumentenpaneel. Dit maakt dat u draadloos verbinding kunt maken met deze innovatieve motor. Het in 4 standen verstelbare windscherm maakt dat u geniet van een uitstekende windbescherming tijdens uw motorrit. Met andere woorden, de Ninja 1000 SX zorgt voor een optimale sportieve motorrit.

  • Krachtig vier-in-lijn motorblok
  • Elektronische cruise control
  • Innovatief windscherm
  • Uitermate hoog rijcomfort

De Kawasaki Ninja 1000 SX is ideaal voor de fanatieke motorrijder

Lange afstanden afleggen is met de Ninja 1000 SX geen enkel probleem. De dikkere zadels voor rijder en passagier zorgen voor optimaal zitcomfort. Met het Kawasaki cruise control systeem behoudt u een constante snelheid met één druk op de knop. Dit maakt dat de rechterhand minder belast wordt tijdens het afleggen van lange afstanden, waardoor het rijcomfort wordt vergroot. De Economical Riding Indicator op de Ninja 1000 SX geeft een ECO-melding op uw dashboard wanneer u zuinig rijdt. Door te letten op deze ECO-melding kunt u de actieradius vergroten én brandstof besparen. De KCM functie helpt u de ideale bocht te houden tijdens uw lange motorrit. Het systeem zorgt voor een soepele overgang tussen remmen en accelereren. De Kawasaki Ninja 1000 SX is daarom ideaal voor motorrijders die graag lange afstanden afleggen.

Proefrit Kawasaki Ninja 1000 SX maken?

Benieuwd hoe deze Kawasaki Ninja 1000 SX er in het echt uit ziet of wil u meer informatie?
Bezoek dan de Showroom van Ter Braake Motoren of neem contact op met Wim via 0522-492255 of wim@terbraake.nl.


Bekijk hieronder een selectie van onze tweedehands Kawasaki Ninja 1000 modellen of bekijk het complete aanbod Kawasaki occasions.


Kawasaki Ninja 1000 SX modellen

€ 16.499,00

  • Kosten rijklaar maken: € 0,00

Opties:

  • Metallic Diablo Black / Pearl Robotic White € 16.499,00
  • Metallic Matte Graphenesteel Gray / Metallic Diablo Black € 16.699,00
  • Emerald Blazed Green / Metallic Diablo Black / Metallic Graphite Gray € 16.699,00

Proefrit maken?

  • Ontdek het genot van de Kawasaki Ninja 1000 SX en vraag vandaag een proefrit aan.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.