Motorzaak in omgeving Meppel en Zwolle

Zoek jij de beste motorzaak in de buurt van Meppel en Zwolle? Dan ben je bij Wim ter Braake Motoren aan het juiste adres!

Wim ter Braake Motoren biedt, tegen scherpe en gunstige prijzen, de mooiste en nieuwste motoren aan. Het grootste deel van de nieuwe motoren komen direct van de leverancier en staan door onze snelle service snel voor u klaar.

Motorzaak met een uitgebreid assortiment motoren

Wim ter Braake Motoren biedt veel verschillende motoren aan zoals Aprilia, Honda, Kawasaki, BMW, Suzuki en Yamaha. Wim ter Braake Motoren is officieel dealer van het merk Kawasaki.

Uw motor in onderhoud

De open ruimtelijke werkplaats van Wim ter Braake Motoren biedt de mogelijkheid voor goede zorg voor jouw motor. Ons professioneel opgeleide personeel heeft veel ervaring met het opknappen en repareren van motoren. We kunnen jouw motor dus met veel zorg en kwaliteit repareren.

Stalling van uw motor

Heb je thuis weinig ruimte voor jouw motor of weet je zeker dat de motor een tijd stil zal staan? Zet je motor dan in onze winterstalling. In de koude tijd van het jaar staat je motor veilig en vertrouwd in onze verwarmde en beveiligde stalling.

Als je motor bij ons staat gestald in de winter, kunnen we ook al het onderhoud uitvoeren. Op deze manier kan je, aan de start van het aanstaande motorseizoen, als eerste weer veilig en vertrouwd op weg.

Wim ter Braake Motoren, een motorzaak in de buurt van Zwolle

Heb je vragen of ben je op zoek naar een nieuwe of tweedehandse motor? Wim ter Braake Motoren is de motorzaak bij jou in de buurt. Wij verhuren en verkopen motoren van diverse merken. Kom gerust eens langs of bekijk onze showroom online. Wij zijn gevestigd in Nijeveen, dit ligt rond Meppel en Zwolle.