Motor verkopen rond Zwolle of Meppel

Ter Braake biedt een snelle en makkelijke manier om je motor te verkopen. Dus staat jouw motor in de weg omdat je hem toch niet meer gebruikt, is je inruilbedrag te laag of duurt het te lang om je motor particulier te verkopen? Neem contact met ons op en we komen de motor gratis ophalen in de buurt van Meppel en Zwolle!

Waarom je motor verkopen aan Ter Braake?

Door onze grote ervaring weten wij, wanneer we een motor zien, hoeveel hij nog waard is. Als mede motorrijder weten wij hoeveel emotie er komt kijken bij het verkopen van je motor. Krijg je wel genoeg voor de motor? Wanneer je jouw motor verkoopt aan Ter Braake dan weet je zeker dat je op dit gebied goed zit. We doen jou een eerlijk bod die overeenkomt met de marktwaarde van jouw motor op dit moment.

Dus stap op je motor en breng hem naar Ter Braake in Nijeveen in de buurt van Meppel. Verkoop je direct je motor? Dan brengen we je natuurlijk ook weer thuis wanneer je in de buurt van Zwolle of Meppel woonachtig bent.

Hoe verkoop ik mijn motor

Door te bellen naar ons contactnummer kunt u een afspraak maken in Nijeveen.
We hebben de volgende gegevens van u nodig:

  • Kenteken
  • Kilometerstand
  • Status van uw motor

Weet je niet zeker of je jouw motor wel wil verkopen? We kunnen jouw motor ook in de winterstalling zetten. Dan kan je de motor gebruiken wanneer je wil.

Ter Braake Nijeveen

Ter Braake de motordealer in de buurt. Wij verkopen en  verhuren motoren van diverse merken. Kom gerust eens langs of neem contact met ons op. Wij zijn gevestigd in Nijeveen, dit is in de buurt van Zwolle en Meppel.

We staan altijd klaar voor al je vragen en voor de onderhoud van je motor.