Motor huren rond Meppel, Nijeveen en Zwolle

Huren van een motor kan het hele jaar door. Op mooie dagen in de zomer of op heerlijke dagen in de winter die koeler zijn. Wil je graag een motor kopen maar weet je niet of deze wel aan al je wensen zal voldoen? Huur dit type motor dan voor een dag en kom er zo achter of deze voor jou is gemaakt.

Wim ter Braake Motoren heeft ongeveer 200 motoren staan in Nijeveen. Er staat een ruime keuze aan modellen en merken klaar om door u bekeken te worden. Kom eens langs, vanuit Meppel het is ongeveer 5.7 km rijden en vanuit Zwolle doe je er dertig minuten over. Er staat  altijd een bakje vers gezette koffie voor je klaar.

Waarom een motor huren bij Wim ter Braake Motoren in Nijeveen

In de buurt van Nijeveen, Meppel en Zwolle verhuurt Wim ter Braake motoren. Wim ter Braake Motoren heeft motoren van alle grote merken zoals Yamaha, Kawasaki, Honda, Aprilia, BMW en Suzuki. Deze motormerken verkoopt Ter Braake ook. Wil je dus weten of een motor bij je past, kom direct langs bij Ter Braake in Nijeveen en probeer de Motor van je dromen.

Huren van motorkleding

Naast een breed assortiment huurmotoren heeft Wim ter Braake Motoren ook alle gewenste kleding, helmen, topkoffers of koffersets te huur. Dit alles hoef je dus niet direct aan te schaffen. Mocht je besluiten om een motor aan te schaffen dan kunnen wij jou natuurlijk helpen met het vinden van de beste beschermingskleding. Heb je interesse in één van onze motoren, kijk dan eerst in ons aanbod van motor occasions. De winkel heeft een groot assortiment motoren. Maak wanneer je langskomt in Nijeveen direct een proefrit zodat je zeker weet dat de motor voldoet aan alle verwachtingen.

Wim ter Braake Motoren Nijeveen

Bij Wim ter Braake Motoren staat service voorop en is alles mogelijk. Graag helpen we je bij het aanschaffen van een nieuwe motor. Ook kan je bij ons een motor huren voor een langere periode. Heb je vragen? Neem dan contact op met ons. Je kunt altijd langskomen voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.