Wim Ter Braake Motoren – Motip Dupli traditionele toertocht 2021

SAVE THE DATE: Zondag 11 juli 2021


Aanmelden niet noodzakelijk | Corona-proof evenement | Download Route

Op zondag 11 juli is het weer tijd voor één van de gezelligste evenementen van het jaar; de Ter Braake – Motip Dupli toertocht! Een toertocht van zo’n 150 kilometer lang, die je met een groep of individueel kunt rijden. We vertrekken in kleine groepjes van zo’n 10 personen. Kom je alleen? Dan kun je bij de start ook aansluiten bij een groep die bij jou past. Iedereen rijdt uiteraard op zijn of haar eigen tempo.

Download Route voor vertrek

Wil je graag meedoen aan deze mooie en uitdagende toertocht? Zorg er dan voor dat je mét motor (wel zo praktisch) zondag 11 juli om 10.00 uur aanwezig bent bij Wim ter Braake Motoren. We verwachten net als vorige jaren een grote opkomst. Download daarom vóór aanvang alvast de route via onderstaande links:

Download GPX Route
Bekijk in Google MapsOntvang gratis Goodiebag + ijsje

Onderweg hebben we ook dit jaar geen vaste tussenstop. Je kunt uiteraard wel, samen met je groep, ergens stoppen voor lunch of een kop koffie. We sluiten de tocht gezamenlijk af op het terrein van Wim ter Braake Motoren. Hier wordt iedereen een lekker ijsje van Marielle Icecream én de inmiddels welbekende “Motip-Dupli Goodiebag” aangeboden.


Uiteraard houden we ons tijdens dit evenement aan de op dat moment geldende coronaregels. We hopen er een mooie en gezellige dag van te maken. We zien je dan ook graag op zondag 11 juli bij Wim ter Braake Motoren!

Aanvang: 10.00 uur bij Wim ter Braake Motoren.
Vertrek: 10.30 uur in groepen van zo’n 10 personen.
Kosten: Deze toertocht is geheel gratis.
Opgave: Niet nodig.

Dus noteer zondag 11 juli alvast in je agenda én die van je mede-toerrijders. Dan maken we er samen een gezellige dag van!

“Zegt het voort, en alvast tot zondag 11 juli!”


Bezoek ook eens de website van onze partners:
Motip
Marielle’s Icecream & more

Datum

11 juli 2021
Expired!

Tijd

10:00 - 17:00

Locatie

Wim ter Braake Motoren
Nijverheidsweg 8 7948NE, Nijeveen