Tourweekend 2023 – Harz

SAVE THE DATE: 8 / 9 / 10 september 2023

We gaan dit jaar weer naar de Harz! Uitdagende haarspeldbochten, prachtige bergwegen en afwisselende routes. Voor zowel beginners als gevorderden is de Harz een paradijs voor motorrijders. Ga jij dit jaar ook mee op tour?


Inschrijven | Prijzen en Info

Op ongeveer 350 km afstand van de Nederlandse grens ligt het noordelijkste middelgebergte, de Harz. Tijdens het weekend maak je kennis met het uitdagende berglandschap, de uitgestrekte bossen en rijd je samen met de groep over afwisselende wegen.

Tijdens dit weekend overnachten we in het mooie Duitse stadje Seesen. Kortom, een weekend dat je absoluut niet wilt missen!

✅ Inclusief een barbecue op zaterdagavond
✅ Routes voor TomTom of Garmin navigatiesystemen

Rijd jij ook mee?

Op 8 september vertrekken we in kleine groepjes of individueel en rijden we op ons gemak richting Seesen via een mooie route. Op 9 september maken we een prachtige route door het Harz-gebergte. De laatste dag, 10 september, rijden we via een mooie route weer terug richting Nijeveen. Je kunt je individueel inschrijven of met een kleine groep. De routes zijn beschikbaar voor GPS-systemen. Deze ontvang je na inschrijving voor het tourweekend.


Aanmelden

Voor meer informatie of aanmelden, stuur een e-mail naar wim@terbraake.nl.


Informatie

De kosten zijn €199,- per persoon op basis van een tweepersoonskamer met halfpension.
Voor 1 persoon berekenen we €40,- toeslag

Datum: 8/9/10 september 2023
Vertrek: vrijdag 8 september om 08:30 uur
Inschrijven: Stuur een e-mail naar wim@terbraake.nl.

We hopen er een mooi en gezellig weekend van te maken. Dus noteer vrijdag 8 september alvast in je agenda, en die van je mede-toerrijders. Samen maken we er een gezellig weekend van!

Datum

08 - 10 september 2023
Expired!

Kosten

€199,00

Locatie

Wim ter Braake Motoren
Nijverheidsweg 8 7948NE, Nijeveen