Kawasaki Versys Promo Tour 2021

Kawasaki lanceert de Versys Promo Tour waarbij de veelzijdige Versys modellen dit seizoen als een “road-show” langs alle officiële Kawasaki dealers trekken. Ontdek zelf de verschillende Kawasaki Versys modellen op vrijdag 27 augustus & zaterdag 28 augustus 2021 bij Wim ter Braake Motoren!

Direct aanmelden | Corona-proof evenement | Proefrijden op alle Versys modellen
Ivm corona maatregelen – aanmelden noodzakelijk


Ervaar zelf de superieure rijeigenschappen

We willen iedereen de gelegenheid geven om op een ongedwongen manier de veelzijdigheid en superieure rijeigenschappen van de verschillende Versys modellen uitgebreid te kunnen ervaren!

De Versys Promo Tour vindt plaats op vrijdag 27 augustus & zaterdag 28 augustus 2021 bij Wim ter Braake Motoren in Nijeveen. Tijdens de roadshow kun je onder andere kennis maken met de Kawasaki Versys 1000 SE, Versys 1000 S en Versys 650.
Eervaar persoonlijk de veelzijdigheid van de Versys 650, de rijke standaarduitrusting van de Versys 1000 S of beleef de vernieuwde semi-actieve elektronische vering met Showa Skyhook technologie op de Versys 1000 SE!


Versys 1000 SE en Versys 1000 S

Beide Versys 1000 modellen zijn met hun sportieve viercilinder krachtbron en sublieme rijwielgedeelte al
jaren de koning van het Adventure Sport segment. Het krachtige en koppelrijke 1.043cc motorblok is voorzien van elektronische gaskleppen voor een nog soepelere vermogensafgifte. Verder zijn beide Versys 1000 S modellen standaard uitgerust met Cruise Control, Traction Control, Power Modes en Kawasaki’s Cornering Management functie, Volledige LED verlichting (inclusief bochtenverlichting), Bekrachtigde slipper koppeling, Up/Down Quick Shifter, TFT-kleurendisplay met Bluetooth smartphone verbinding, Handvatverwarmig, Handkappen, 12V aansluiting en Kawasaki’s unieke High Durable Paint

Het verschil tussen de Versys 1000 S en de SE zit in de vering. Deze bestaat voor de Versys 1000 S uit een volledig handmatig in te stellen Showa 43mm USD-voorvork en achter een horizontale back-link vering voorzien van een gasgevulde Showa schokdemper. Het SE model is uitgevoerd met KECS (Kawasaki Electronic Control Suspension). Dit is een semi-actieve elektronische vering met Skyhook softwaretechnologie van Showa die zich real-time aanpast aan de omstandigheden voor een nog betere rijervaring!

Versys 650

De Versys 650 is een echte alleskunner. Het koppelrijke parallel-twin motorblok, vederlichte Trellis buizenframe, scherp vormgegeven topkuip en 17”wielen maken hem tot een verfijnde en stabiele machine voor sportieve tourritten. Daarnaast maken de comfortabele zitpositie, uitstekende windbescherming van het traploos instelbare windscherm en de lage verbruikskosten van de Versys 650 bij uitstek ook geschikt voor het dagelijkse woon-werk verkeer.

Aanmelden Kawasaki Promotour

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden.

  • Selecteer een datum
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Datum

27 - 28 augustus 2021
Expired!

Tijd

09:00 - 17:00

Locatie

Wim ter Braake Motoren
Nijverheidsweg 8 7948NE, Nijeveen