Winterstalling – TEST

Bezoek onze winkel

Winterstalling & onderhoud

De winterperiode is voor veel motorrijders bij uitstek het moment om de motor te laten onderhouden. Het Nederlandse winterweer is met koude temperaturen, pekel en ijzel op het wegdek niet ideaal om te motorrijden. Veel motorrijders stallen de motor voor een aantal maanden en laten een onderhoudsbeurt uitvoeren. Met onze onze gratis haal- en brengservice komen wij uw motor ophalen en desgewenst in het voorjaar weer afleveren. Bij Wim ter Braake zorgen wij ervoor dat uw motor weer klaar is voor volgend seizoen, zodat u veilig en vertrouwd de weg op kunt.

Meest complete motorzaak -

Wim ter Braake motoren

Onderhoudsbeurt voor je motor

Uw motor startklaar voor volgend seizoen met de onderhoudsservice van Wim ter Braake Motoren.

De winterperiode is voor motorrijders bij uitstek het moment om de motor te laten onderhouden. Het Nederlandse winterweer is met koude temperaturen, pekel en ijzel op het wegdek niet ideaal om te motorrijden. Veel motorrijders stallen de motor voor een aantal maanden en laten een onderhoudsbeurt uitvoeren. Bij Wim ter Braake zorgen wij ervoor dat uw motor weer klaar is voor volgend seizoen, zodat u veilig en vertrouwd de weg op kunt. 

Er wordt altijd een brandstoftoevoeging aan het brandstofcircuit toegevoegd om veroudering van de benzine tegen te gaan.

Motor Haal- & Brengservice

Uniek bij Wim ter Braake Motoren is onze gratis haal- en brengservice. 

Dit houdt in dat wij, geheel gratis, de motorfiets bij u thuis komen ophalen en desgewenst in het voorjaar weer bij u thuis afleveren.

Motor winterstalling

Wilt u uw motor veilig, verwarmd stallen voor de winterperiode? Maak dan gebruik van onze voordelige winterstalling. 

De stallingskosten bedragen slechts € 100,- indien dit gecombineerd wordt met een onderhoudsbeurt. Eventueel alleen stalling (dus zonder onderhoud) kost € 150,-. U kunt zich hiernaast aanmelden voor het winteronderhoud i.c.m. stalling of enkel voor stalling of maak gewoon een telefonische afspraak. Ons team staat voor u klaar!

 

Winterstalling & Onderhoud

Veelgestelde vragen

De kosten van een onderhoudsbeurt zijn op voorhand lastig te bepalen. Al met al zijn er heel wat factoren die bepalend kunnen zijn voor de totale onderhoudskosten. Wim ter Braake adverteert daarom ook niet met vanaf prijzen.

Het onderhoud van je motor is afhankelijk van een aantal factoren zoals:

 • Welk merk en model motor heeft u? (Is het een 1-cilinder 125cc of bijvoorbeeld een 6-cilinder 1800 cc. ?
 • Wat is het bouwjaar van uw motor?
 • Huidige staat van de motor. Hoe is het gesteld met bv. de slijtage-delen?
 • Huidige kilometer stand
 • Het onderhoudsverleden (op welke datum en kilometerstand zijn welke werkzaamheden uitgevoerd?)
 • Wat zijn de service-intervallen/voorschriften van de fabrikant
  (betreft het een grote- of een kleine onderhoudsbeurt..)
 • Zijn er bijzonderheden of gebreken? Of misschien speciale wensen?

Geen verassingen achteraf
Wanneer onze monteurs bijzonderheden constateren nemen wij altijd vooraf contact met u op.
Bij Wim ter Braake motoren bepaalt de motor-eigenaar uiteindelijk welke reparaties worden uitgevoerd. Zo voorkomen we verassingen achteraf.

Bij Wim ter Braake kunt u voordelig gebruik maken van overdekte, beveiligde en verwarmde winterstalling. Bij ons betaalt u voor de gehele winterperiode 1 tarief. We hebben in principe geen vaste begin-of eindperiode, alleen het ophalen kan vanaf 1 maart.

Tarieven winterstalling

 • Winterstalling + onderhoud – € 100 (+ kosten voor onderhoud)
 • Winterstalling zonder onderhoud – € 150

Uniek bij Wim ter Braake Motoren: Gratis haal-en-brengservice bij winterstalling en/of motoronderhoud.

Wij willen u ook graag attenderen op onze unieke “haal- en brengservice”. Dit houdt in dat wij, geheel gratis, de motorfiets bij u thuis komen ophalen.

Het enige wat wij voor deze service terugvragen is begrip voor onze (transport)-planning. (U snapt vast dat we natuurlijk zo veel mogelijk proberen te combineren.)

U kunt zich d.m.v. het aanmeldformulier op deze pagina, aanmelden voor het gewenste onderhoud.

U kunt hier ook aangeven van welke diensten u gebruik wilt maken.
Natuurlijk kunt u evt. ook gewoon een telefonische afspraak maken. Ons team staat voor u klaar!

Om planning technische redenen adviseren wij u altijd vooraf telefonisch of via het formulier een afspraak in te plannen. 

Om planning technische redenen adviseren wij u altijd vooraf telefonisch of via het formulier een afspraak in te plannen.